Just stay and keep talking

Ing sawijining dino, Martin mertamu ning ngomahe Erick.
Dheweke disuguhi kopi.
Sajake kopine enak tenan, soale Erick muja-muji ngalembana marang kopi sing disuguhake.
Martin banjur nyruput kopi amarga penasaran marang rasane.

Martin : Iki kopi apa tho kok rasane rada kecut?
Erick : Kuwi kopi istimewa, meh podho karo kopi luwak sing larang kae.
Martin : Woo ngono tho, kopi apa jenenge?
Erick : Kopi kucing, aku nggawe dhewe.
Martin : Gaweanmu dhewe tho, opo sebape diarani kopi kucing ?
Erick : Sebape diolah lewat kucing. Yen kopi luwak kopine dipangan luwak ndisik sakdurunge diolah, kopi kucing dipangan kucing sakdurunge diolah dadi kopi bubuk. Aku pancen terinspirasi kopi luwak, ning ben gampang aku nanggo kucing wae.
Martin : Kucing doyan kopi po?
Erick : Yo ora no. Kopine tak gerus rada kasar, terus tak campur iwak asin, bar kuwi lagi tak pakakke kucing.
Martin wetenge wes mulai mules.
Erick : Mengko yen wis metu bareng kotoran kucing, banjur gerusan kopi disaring, dikumbah terus dipepe nganti garing banjur digiling meneh nganti alus. Lha iki sampeyan sing pisanan nyoba kopi kucing loh, wong urung tau ono sing tak suguhi kopi kucing. Aku dhewe arep ngrasakke ora tegel je. Piye Kang, enak ora rasane ?
Martin : asyuuuuuu …:(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: